Jalo Train & Treat Narupallo Jalo Train & Treat Narupallo Jalo Train & Treat Narupallo Jalo Train & Treat Narupallo Jalo Train & Treat Narupallo Jalo Train & Treat Narupallo

Jalo Train & Treat narupallo

Tuotenumero 50454

Jalo Train & Treat-narupallo on korkealaatuinen aktivointilelu koirille koulutukseen sekä monipuoliseen harrastamiseen. Narupallo on valmistettu myrkyttömästä ja monipuolisesta EVA-materiaalista (etyylivinyyliasetaatti), jonka edut ovat lähes loputtomat. Materiaali kestää painetta, vetoa ja riuhtomista. Sopii myös vesileikkeihin ja     -harrastuksiin, sillä narupallo kelluu. Narupallon köydestä saa hyvän otteen ja sen hervoton heilunta tuo lisäintoa palkitsemiseen. Sopii keveytensä ansiosta kaikenkokoisille koirille. Narupallon pirteät värit ehkäisevät hukkumista aluskasvillisuuteen, veteen tai kentälle. Nimensä mukaisesti onnellisen koiran salaisuun on Train and Treat - kouluta ja palkitse!

Huomioithan, että lelu ei sovellu puruleluksi! Anna koiran leikkiä vain valvovan silmän alla, sillä lelu voi rikkoutua. Lelun kestävyys riippuu koiran leikkimistavasta. Poista rikkoontunut lelu käytöstä!